Pytania średniozaawansowego po wielu partiach

Pytania o zasady gry, FAQ, klaryfikacje, erraty, karty zbanowane
Luka_Brazzi
Posty: 2069
Rejestracja: 11 gru 2011, 11:50
Lokalizacja: Warszawa

Re: Pytania średniozaawansowego po wielu partiach

Postautor: Luka_Brazzi » 03 gru 2015, 11:21

Pierwszy gracz wybiera :)
#moribundziewróć

jakubisko
Posty: 113
Rejestracja: 30 wrz 2013, 09:32

Re: Pytania średniozaawansowego po wielu partiach

Postautor: jakubisko » 07 gru 2015, 10:33

Dziękuję.

Jemioł
Posty: 775
Rejestracja: 21 sie 2011, 14:43
Lokalizacja: Warszawa

Re: Pytania średniozaawansowego po wielu partiach

Postautor: Jemioł » 07 gru 2015, 14:18

Ja mam tu jednak pewną wątpliwość i raczej przychyliłbym się do tego co napisał Simon. Pierwszy gracz wybiera tylko kolejność, jeżeli pomiędzy określonymi efektami następuje konflikt (tzn. jeden z nich wpływa na uruchomienie się drugiego). Wygaśnięcie obniżenia siły i jej podwyższenia nie pozostaje w konflikcie - boost i redukcja mogą wygasnąć jednocześnie, bo jedno drugiego nie boli.


Wróć do „Zasady gry”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość