Ustawki online

Nowa gra, nowe problemy
Skeczor
Posty: 1128
Rejestracja: 15 gru 2015, 23:09
Lokalizacja: Szczecin

Re: Ustawki online

Postautor: Skeczor » 25 sie 2016, 16:42

Ja mógłbym pomóc i pograć, ale nie w tę sobotę, bo wyjeżdżam :)
Zapytaj wuhera, spędzaj tam więcej czasu niż w rzeczywistości xP
Obrazek

wuher44
Posty: 1612
Rejestracja: 03 lut 2014, 14:26
Lokalizacja: Częstochowa

Re: Ustawki online

Postautor: wuher44 » 25 sie 2016, 16:48

Skeczor pisze:Zapytaj wuhera, spędzaj tam więcej czasu niż w rzeczywistości xP

Nie wiesz, że to, że jest dostępny w programie nie oznacza, że spędza tam czas?
P.S.
Ja w tym tygodniu i przynajmniej do połowy następnego nie pogram.
Dwa razy wygrałem (w tym raz po pijaku) z :

"Fracas Champion 2016

Stahleck 2016 Top4"
:mrgreen:

Skeczor
Posty: 1128
Rejestracja: 15 gru 2015, 23:09
Lokalizacja: Szczecin

Re: Ustawki online

Postautor: Skeczor » 25 sie 2016, 16:50

Spoko, spoko, też się tak tłumaczę ;)
Obrazek

Krzysztof.J
Posty: 173
Rejestracja: 14 paź 2015, 07:54
Lokalizacja: Szczecin

Re: Ustawki online

Postautor: Krzysztof.J » 25 sie 2016, 17:28

szczudel pisze:Godziny mi nie pasują zupełnie, ale zanim kogokolwiek wyciągniesz do grania odpal sobie w pojedynkę grę na OCTGN i wszystko na sucho potrenuj. Zaoszczędzisz tak z 20 minut na pierwszej grze.


Próbowałem ale bez subskrybcji (dotacji) nie chce mi odpalić samemu gry albo poprostu nie umiem. Jakiś hint?

Skeczor
Posty: 1128
Rejestracja: 15 gru 2015, 23:09
Lokalizacja: Szczecin

Re: Ustawki online

Postautor: Skeczor » 25 sie 2016, 17:30

Szczdlowi chodzilo o to,abys sie nauczyl skrotow klawiszowych itp. Po prostu jak dziala.
Obrazek

Krzysztof.J
Posty: 173
Rejestracja: 14 paź 2015, 07:54
Lokalizacja: Szczecin

Re: Ustawki online

Postautor: Krzysztof.J » 25 sie 2016, 17:41

No ok, też chciałem sam się oswoić z programem. Problem w tym, że po odpaleniu stołu do gry i naciśnięciu start (czy cokolwiek tam jest napisane) to dostałem odzew o braku przeciwnika i nie mogłem wystartować. Hasła nie mogłem założyć bo bez dotacji nie można. Dlatego pytam jak można samemu odpalić rozgrywkę by się oswoić ze wszystkim.

Awatar użytkownika
szczudel
Posty: 3573
Rejestracja: 16 sty 2015, 21:14
Lokalizacja: Niepołomice
Kontaktowanie:

Re: Ustawki online

Postautor: szczudel » 25 sie 2016, 17:48

Nie potrzebujesz nic płacić.

Coś jest nie tak. Powinieneś bez problemu odpalać sam. Może nie wybrałeś gry dobrej?
Looknij na bloga tam podawałem co i jak. Powinieneś po prostu będąc sam w swoim pokoju, kliknąć start, czy coś.

Edit: jednak tego nie opisałem. Wkleję do instrukcji instalacji OCTGNA jak ma wyglądać startowy ekran.
Tak powinieneś skonfigurować okno po kliknięciu Start (z dokładnością do nicka).
Obrazek
Blog Poświęcony Karcianej Grze o Tron: http://gramyotron.blogspot.com

Krzysztof.J
Posty: 173
Rejestracja: 14 paź 2015, 07:54
Lokalizacja: Szczecin

Re: Ustawki online

Postautor: Krzysztof.J » 25 sie 2016, 19:16

Jutro rano postaram się sprawdzić Twojego bloga i obadać program co mam nie tak.

Krzysztof.J
Posty: 173
Rejestracja: 14 paź 2015, 07:54
Lokalizacja: Szczecin

Re: Ustawki online

Postautor: Krzysztof.J » 28 sie 2016, 20:37

Hej, jak na razie wszystko działa i mogę testować. Pozdro i dzięki za pomoc.

Skeczor
Posty: 1128
Rejestracja: 15 gru 2015, 23:09
Lokalizacja: Szczecin

Re: Ustawki online

Postautor: Skeczor » 29 sie 2016, 21:40

Nadal chętny na grę? :) Ja już od jutra mogę grać. Co do odpowiedniej pory, nie ma, mogę się dostosować, bo różne godziny w robocie ;)
Obrazek


Wróć do „AGoT 2.0 Online [OCTGN]”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość