Znaleziono 55 wyników

autor: Mikołaj
11 maja 2018, 16:20
Forum: Dyskusja ogólna
Temat: Duel? pls no
Odpowiedzi: 8
Odsłony: 231

Re: Duel? pls no

na turniejach może nie grają ale w domowym zaciszu jak raz dostali to na pewno powrzucają, duchy mam(super opcja). Czym jest Gośka i Randyll ? eyrkie jest w porządku ale chcąc utrzymać tempo nie stać mnie na taką 4, gdybym jeszcze mógł wybrana karte wrzucać pod claim to tak
autor: Mikołaj
11 maja 2018, 13:14
Forum: Dyskusja ogólna
Temat: Duel? pls no
Odpowiedzi: 8
Odsłony: 231

Duel? pls no

ma ktoś pomysł jak osłonić sie przed duelem ? Plot. Income: 4. Initiative: 5. Claim: 1. Reserve: 6. Plot deck limit: 1. War.When Revealed: Choose an opponent. That player chooses 2 non-Army characters, each with printed cost 6 or higher. Then, that player chooses and kneels 1 of those characters. Ki...
autor: Mikołaj
05 maja 2018, 15:16
Forum: Dyskusja ogólna
Temat: The Iron Bank Will Have Its Due
Odpowiedzi: 1
Odsłony: 82

The Iron Bank Will Have Its Due

The Iron Bank Will Have Its Due Event. Cost: 0. Action: If it is not the taxation phase, kneel your faction card and return a character to your hand to gain gold equal to that character's printed cost. Until the end of the round, you cannot marshal or put into play any card with the same title as th...
autor: Mikołaj
29 kwie 2018, 13:43
Forum: Decki 2.0
Temat: Pomysł na deck Targ starcie
Odpowiedzi: 10
Odsłony: 308

Re: Pomysł na deck Targ starcie

[quote="Chord"]To trochę zbyt uproszczona opowieść o liście restryktów :) jak to jest ze topowe decki z thronesdb nie stosują się do tych zasad? graja na turniejach gdzie to nie obowiązuje czy jak np pierwszy z brzegu https://thronesdb.com/decklist/view/3612/the-pack-survives-the-lord-comm...
autor: Mikołaj
15 kwie 2018, 14:34
Forum: Zasady gry 2.0
Temat: Behest i Riddle
Odpowiedzi: 11
Odsłony: 241

Re: Behest i Riddle

Riddlem mogę kopiować efekty kart zużytych ? np jak żuciem w poprzedniej Counting Coppers When Revealed: Draw 3 cards.
autor: Mikołaj
02 kwie 2018, 22:19
Forum: Pytania o zasady i mechanikę
Temat: BURN them all
Odpowiedzi: 21
Odsłony: 444

Re: BURN them all

no to miło, nie wystarczylo napisć ,, idioto cała siłą to z modyfikacjami a printed co wgl co innego,,
autor: Mikołaj
31 mar 2018, 21:04
Forum: Pytania o zasady i mechanikę
Temat: Duplikat a dodatek
Odpowiedzi: 5
Odsłony: 139

Duplikat a dodatek

czy jak jest postać z dodatkiem np mleczko i wrzucam duplikat, potem przegrywam mieczyk to zabijam postać, mleczko spada i zostaje mi czysta postac czy wszystkie dodatki zostają? ( bo koroneczki dostają na duplikacie yo ?) czy jak koronki zostają to i dodatki, czy wszystko spada? nie mogę znaleźć :?...
autor: Mikołaj
31 mar 2018, 20:59
Forum: Pytania o zasady i mechanikę
Temat: BURN them all
Odpowiedzi: 21
Odsłony: 444

Re: BURN them all

dobra chłopaki mi chodzi o tylko jedno czy CAŁA sila jak to nazywacie to sila postaci printed (taka jak na karcie) czy z modyfikacjami ? np dodatkami
autor: Mikołaj
31 mar 2018, 17:08
Forum: Pytania o zasady i mechanikę
Temat: BURN them all
Odpowiedzi: 21
Odsłony: 444

Re: BURN them all

czyli w koncu jak ktos ma postac str 5 i ma ten dodatek plus 2 str a ja obiniżam o 4 to dodatek sie nie liczy i zabijam czy nie? jak sie liczy ten str z modyfikacjami czy bez i z jakimi
autor: Mikołaj
30 mar 2018, 18:39
Forum: Pytania o zasady i mechanikę
Temat: BURN them all
Odpowiedzi: 21
Odsłony: 444

BURN them all

:?: gram już trochę, przeszukałem forum i nie znalazłem odpowiedzi wrazie co proszę odsyłać do takowego. 1Burn odejmuje 4 siły i zabija przy sile 0, czy jeśli przeciwnik atakuje mnie karta z str 5 ja mam danke to i tak go spale? według mnie tak ale co ważniejsze,2 jeśli atakuje mnie karta str 5 plus...

Wyszukiwanie zaawansowane