Znaleziono 705 wyników

autor: picollo
12 wrz 2018, 23:48
Forum: Pytania o karty i ich działanie
Temat: Zimnoręki i craster
Odpowiedzi: 16
Odsłony: 210

Re: Zimnoręki i craster

Regularnie.
autor: picollo
12 wrz 2018, 22:25
Forum: Pytania o karty i ich działanie
Temat: Zimnoręki i craster
Odpowiedzi: 16
Odsłony: 210

Re: Zimnoręki i craster

Marek pisze:Out od play kojarzy się mocno z Trissem Botlejem który zabrania zagrywania kopi wyautowanej karty znaleść się w grze. Bynajmniej mi się kojarzy. A to nie to samo.


https://youtu.be/cpCludRFiB8
autor: picollo
15 lip 2018, 09:22
Forum: Decki 2.0
Temat: Tyrell na Wojnach - Puchar Galakty 2018 Top 4
Odpowiedzi: 38
Odsłony: 972

Re: Tyrell na Wojnach - Puchar Galakty 2018 Top 4

Rookery to side format. Póki FFG nie powie że competitive będzie grane w tym formacie, nie ma szans żeby się to przejście dokonało.
autor: picollo
05 cze 2018, 13:26
Forum: Decki 2.0
Temat: Ciekawe decki, koncepcje, pomysły
Odpowiedzi: 665
Odsłony: 18815

Re: Ciekawe decki, koncepcje, pomysły

W przyszłym roku Euro w Polsce, pokażecie jak ciekawszymi deckami wygrywać :-)
autor: picollo
04 cze 2018, 13:51
Forum: Decki 2.0
Temat: Ciekawe decki, koncepcje, pomysły
Odpowiedzi: 665
Odsłony: 18815

Re: Ciekawe decki, koncepcje, pomysły

Bardzo slaby deck. Raptem 6 lokacji eko, masa eventow czyli shitowe setupy (jeszcze drogi jaquen tez tu nie pomaga). Wszystko opiera sie na tym ze dojdzie tom sevenstrings i przeciwnik jak debil wytapuje sie na withering coldzie... ogolnie genialne zalozenie. Aczkolwiek jakos te gry wygrywal... moz...
autor: picollo
25 maja 2018, 14:20
Forum: Pytania o zasady i mechanikę
Temat: Kolejność
Odpowiedzi: 11
Odsłony: 205

Re: Kolejność

Breaker pisze:

A smierdzielami nie nazywalismy NW? Ze futra, zimno itd. ;)

Dla spójności przyjmij sobie, że to Melee, I NW pożyczył sobie Viserysa od trzeciego gracza :-P
autor: picollo
10 maja 2018, 14:31
Forum: 4. Flight of Crows
Temat: 6. Someone Always Tells
Odpowiedzi: 129
Odsłony: 3257

Re: 6. Someone Always Tells

no, szczegolnie ze zaraz po pierwszym killu powinien byc wtasowywany do talii. nie wiem jak chcesz odpalic drugi... to jakas z dupy intepretacja jest. Jak ludzie piszą powyżej, to jest interpretacja z dupy, wszyscy się zgadzają, ale to jest obowiązująca oficjalna interpretacja zasad. Jak nadal nie ...
autor: picollo
09 maja 2018, 12:28
Forum: 4. Flight of Crows
Temat: 6. Someone Always Tells
Odpowiedzi: 129
Odsłony: 3257

Re: 6. Someone Always Tells

No właśnie chyba interpretacja skaczacych palek zbierających tonę groszkow ma sens. Pierwszy Quentyn też ma reakcję na when character dies a jednak pozwala zabić benjena dwa razy. To wygląda na taki sam mechanizm. Logicznie głupota ale zgodnie z wcześniejszymi interpretacjami chyba tak działa.
autor: picollo
19 mar 2018, 11:15
Forum: Dyskusja ogólna
Temat: AGoT 2.0
Odpowiedzi: 1849
Odsłony: 56076

Re: AGoT 2.0

Chord pisze:Neo jak chcesz to za zasługi dla dobrego dizajnu daj FFG tytuł rycerski, ja za przepuszczenie Annałów i spółki odrąbię im prawicę.

FFG=Jaimie confirmed!
autor: picollo
15 mar 2018, 11:13
Forum: Pytania o zasady i mechanikę
Temat: Renoma
Odpowiedzi: 17
Odsłony: 524

Re: Renoma

wuher44 pisze:
templar pisze:Ja myślę, że z podstępu to też korzysta, tylko pasywnie 8-)

Obrońca nie używa podstępu tylko atakujący ma obostrzenia przy atakowaniu. ;)

Tak właśnie bym zdefiniowal pasywne korzystanie;-)

Wyszukiwanie zaawansowane